ARCASF împreună cu clubul ATLANTIS din Reșița organizează între 22 și 28 august TABĂRA S.F. „IMAGINATIO” de la Gărâna.

Locația este Pensiunea HEIDI, care are șase camere cu baie și WC în cameră, cinci de câte două paturi și una cu trei paturi.

Un pat costă 35 de lei pe noapte.

Există și un loc de campare pentru 4 sau 5 corturi de două și patru locuri, camparea fiind gratuită.

Pensiunea Heidi pune la dispoziția participanților gratuit bucătăria cu veselă și toate tacâmurile necesare, fiecare putând să-și pregătească masa.

Cei care doresc să servească masa la restaurantele sau pensiunile din Gărâna , la prețuri acceptabil,e au posibilitatea alegerii.

Se va organiza un foc de tabără de către ARCASF și două serate S.F. de către Clubul Helion și cenaclul Quasar.

ARCASF asigură 2 locuri de cazare și masă gratuit pentru 2 tineri sub 30 de ani din rândul cluburilor afiliate.

Deschiderea taberei „IMAGINATIO” se va face luni, 22 august, ora 11,00. Programul complet al taberei și informații vor fi anunțate pe site-ul ARCASF până la 25 iulie a.c. (www.arcasf.ro, e-mail asociatia.arcasf@gmail.com).

Gărâna este o localitate extrem de pitorească, situată la o altitudine de 965 m în Munții Semenicului. Este renumită pentru Festivalul Internațional de Jazz, organizat în luna iulie, și pentru taberele de sculptură și pictură. Înscrierile pentru tabără se fac până la 22 iulie. La Gărâna se poate ajunge cu auto pe relația Herculane-Slatina Timiș-Gărâna sau Caransebeș-Slatina Timiș-Gărâna. De la Slatina Timiș la Gărâna sunt 24 km (drum foarte bun). Cu trenul se poate ajunge pe relația București-Craiova-Caransebeș-Reșița sau Deva-Caransebeș-Reșița. Cei care vin cu trenul vor fi așteptați la gara Reșița Sud.